Rusza drugi sezon

60

Polędwiczki wieprzowe zapiekane z marynowanymi ziemniaczkami z dodatkiem rogout warzywnego – danie pod taką nazwą pojawi się w pierwszym odcinku drugiego sezonu „Kulinarnych zagadek” w Telewizji Regionalnej.

Obiad rodzinny czy wykwintna kolacja – to danie nadaje się na każdą okazję! Odcinek został nagrany przy Restauracji Oberża Piastowska w Legnicy. Tamtejszy szef kuchni Tomasz Strzelczyk udowodni Państwu, że to danie, jest bardzo łatwe do przygotowania w każdej kuchni i może zostać dodane do domowego menu.

Premiera najnowszego odcinka już w poniedziałek, 9 września o godzinie 18 w Telewizji Regionalnej. Zapraszamy również na stronę www.tvregionalna.com , gdzie również będzie można oglądać odcinek już od 10 września.

Twórcy programu zapraszają także do udziału w konkursie, w którym można wygrać voucher do sieci restauracji Oberża. Wystarczy odpowiedzieć na pytanie: „Czy jarzębina jest jadalna? I jeżeli tak, to co można z niej przyrządzić”, a odpowiedź wysyłać na adres konkurs@lubinpex.com.pl . Konkurs potrwa od 10 do 13 września.


POWIĄZANE ARTYKUŁY