Kulinarne zagadki

35

Telewizja Regionalna razem z siecią restauracji Oberża zaprasza na premierę odcinka „Kulinarnych zagadek”, który odbędzie się dziś, 22 kwietnia o godzinie 18.

Tym razem telewizja gościła w restauracji Oberża LGOM, gdzie szefową kuchni jest Olimpia Banach. Przygotowała ona potrawę, za którą, jak przyznaje, sama kiedyś nie przepadała, ale postanowiła to zmienić. Duszona wątróbka w sosie na lekkiej sałatce to danie, które poleca również Piotr Kasprowski, szef kuchni sieci Oberża.

Twórcy programu zapraszają także do udziału w konkursie, w którym wygrać można voucher do sieci restauracji Oberża. Wystarczy odpowiedzieć na pytanie: „Jaki ważny pierwiastek do funkcjonowania naszego organizmu zawiera wątróbka” , a odpowiedź wysyłać na adres konkurs@lubinpex.com.pl . Konkurs potrwa od 23 do 26 kwietnia.

Mieszkańcy, którzy nie zdążą zasiąść przed telewizorem, mogą obejrzeć powtórki emitowane w weekendy lub na stronie internetowej telewizji: www.tvregionalna.com/program,8,kulinarne_zagadki.html .


POWIĄZANE ARTYKUŁY